Skip to content

Over Ons

Ontdek Brenda Vandenberghe, Coach en Trainer van Leiders en Leiderschapsteams, en ook onze EQ Coach en Trainer.

Maak kennis met Brenda Vandenberghe

LEAD YOURSELF TO LEAD OTHERS

Brenda is een coach, trainer, mentor, content creator, en zaakvoerder die werkt met leiders en leiderschapsteams in verschillende bedrijven en sectoren.

Ze is een leergierige verbinder en inspirator die ervaring, analyse, naturel, pragmatiek, en eenvoud combineert om leiders en leiderschapsteams steeds verder te gidsen naar die volgende impactvolle stap.

Steeds op zoek naar anders en beter, ervan overtuigd dat de beste leider, de leider is die het best zichzelf leidt.

WAT DRIJFT HAAR?

Ze is steeds op zoek geweest naar hoe we dingen beter kunnen doen. Daarnaast is ze er altijd van overtuigd geweest dat leidinggevenden hierin een katalysator vormen en dat juist daar de grote winst ligt op weg naar meer impact en meer resultaat in onze bedrijven en organisaties.

Daarom wil ze graag leidinggevenden ondersteunen in hun groei en samen sterke leiderschapsteams vormen.

PEOPLE ENGINEERING

Afgestudeerd als Ingenieur Elektromechanica voelde ze al snel aan dat haar eerste passie niet bij dingen maar bij mensen lag. Hen inspireren tot groei werd haar belangrijkste missie.

Maar dat betekent ook leiderschap in organisaties versterken zodat zij die groei bij mensen kunnen inspireren en faciliteren. Op deze manier kunnen zij hun teams nog beter laten samenwerken, met meer resultaat en succes als gevolg.

De unieke combinatie van haar sterktes nl. sterk en snel doorzicht, pragmatiek, nieuwsgierigheid, empathie, en moed om vriendelijk uit te dagen, helpen haar om samen met jou en je team succes te boeken.

Haar combinatie van zowel waarden- als resultaatgedreven insteek maakt dat ze met vele profielen en teams matcht. Zo weet ze iedereen te beroeren, daarbij geholpen met een grote rugzak aan tools en inspiratie, en haar vlotte mensgerichte aanpak.

Ervaring & Certificaten

In tal van grote organisaties zoals Randstad, Sara Lee, Engie, BASE, Telenet, Luminus, … deed ze ervaring op als senior HR professional, trainer/coach, ontwikkelen van teams.

Sinds haar 27ste zette ze zich in als vrijwilliger en leidde daarbij tal van teams naar samenwerking en resultaat. In dergelijke contexten leer je heel veel over jezelf en leiderschap omdat vrijwilligers niet betaald worden en dus ook minder de schijn dienen hoog te houden.

Leergierig als ze is, blijft ze steeds in zichzelf investeren met tal van boeken, blogs, artikels, papers, en uiteraard diverse (coach)opleidingen om zo breed te kunnen blijven inspireren.