Skip to content

Freelance Coaches & Consultants

Interne of externe Coach, Freelancer, Consultant die raakt aan team- en leiderschapsontwikkeling in de brede zin van het woord.

Inspireer leiders en teams naar groei en verandering.

Op zoek naar de missing link in het brengen van groei en verandeirng in tal van contexten en organisaties? Ontdek onze trajecten en verdiep je in de materie van Emotionele Inteligentie en gebruik concreet toepasbare EQ strategieën.

STAP 1: VOLG HET ONLINE TRAJECT
STAP 2: GEBRUIK EQ STRATEGIËEN
STAP 3: VERHOOG JE IMPACT

Hoeveel kosten mindere EQ skills je klanten?

De meeste mensen beseffen niet wat ze mislopen door niet te investeren in EQ.
Welke zijn herkenbaar bij jouw klanten?

Het is tijd om je EQ skills een boost te geven!

1. MELD JE AAN

Neem contact met ons op zodat we mekaar beter leren kennen, je vragen beantwoorden, en het traject kunnen starten.

2. ONLINE SESSIES

Volg online onze korte EQ sessies zodat je kennis kan maken met de materie en verschillende EQ strategieën leert kennen.

3. ONLINE COACHING

Geniet van één of meerdere coachingsessies om jou verder op weg te helpen in een concrete situatie of in het algemeen.

Wat mag je verwachten?

Hoe ga jij hier voordeel uithalen?

Als je niet groeit in je EQ skills, dan blijf je hangen in je leiderschapsontwikkeling. Dat blijkt duidelijk uit diverse onderzoeken. New Emotions biedt praktische training en coaching om EQ skills te verbeteren. Ontdek hoe jij via EQ skills leiders en teams kan inspireren naar groei en verandering.

Zo werkt het: Meld je aan via ons contactformulier zodat we mekaar beter leren kennen. Volg online onze korte EQ sessies zodat je kennis kan maken met de materie en verschillende EQ strategieën leert kennen. Je komt tot nieuwe inzichten en leert bij over domeinen zoals zelfbewustzijn, zelfmanagement, sociaal bewustzijn, en relatiemanagement. Geniet van één of meerdere coachingsessies om jou verder op weg te helpen in een concrete situatie of in het algemeen. Zo geniet je vanaf nu van deze broodnodige tool in je rugzak op weg naar weer een reeks tevreden klanten.