Skip to content

Leadership Development

HR verantwoordelijken zoals HR managers, HR Business Partners, of L&D verantwoordelijken die net als 75% van de Fortune 500 bedrijven willen investeren in de EQ skills van hun leidinggevenden.

Haal meer uit je huidige opleidingen met het bewezen fundament van EQ.

Het kan frustrerend zijn om geen resultaten te zien van het budget, de tijd, en de energie die je stop in het ontwikkelen van leiders.

STAP 1: BRIEF ONS JE NOOD
STAP 2: VOLG ONS OP MAAT GEMAAKT TRAJECT
STAP 3: VERSTERK JE LEIDERS

Hoeveel kosten mindere EQ skills jouw bedrijf?

De meeste bedrijven beseffen niet wat ze mislopen door niet te investeren in EQ.
Welke zijn herkenbaar voor jou en je organisatie?

Het is tijd om de EQ skills een boost te geven!

1. MELD JE AAN

Neem contact met ons op zodat we mekaar beter leren kennen, je vragen beantwoorden, en het traject kunnen starten.

2. ONLINE TEST

Leiders starten met een korte, online vragenlijst om de beginsituatie in kaart te brengen zodat we op maat kunnen werken.

3. WORKSHOPS

Ze ontdekken in korte sessies de resultaten en leren het EQ model. Ze gaan aan de slag met concrete strategieën.

4. STEL JE DOELEN

Ze ontvangen concrete begeleiding om hun prioriteiten te bepalen en met een actieplan aan de slag te gaan.

5. COACHING

Ze genieten van individuele coaching waarbij we bijstellen, acties opvolgen, én tot nieuwe inzichten komen.

Wat mag je verwachten?

Hoe ga jij hier voordeel uithalen?

Als je niet groeit in je EQ skills, dan blijf je hangen in je leiderschapsontwikkeling. Dat blijkt duidelijk uit diverse onderzoeken. New Emotions biedt jouw bedrijf praktische training en coaching om EQ skills te verbeteren. Zo haal je het volle potentieel uit je leiders met meer succes en groei als gevolg. Wij geloven dat elke organisatie het verdient om te genieten van een leiderschapsontwikkeling die werkt én waar alle investeringen van budget, tijd, en energie gaan renderen.

Zo werkt het: Je brieft ons de noden van je bedrijf. De leiders vullen online een korte test in. Daarna bespreken ze met onze coach de resultaten.  Die leert hen ook de basics van EQ en helpt ze aan de slag te gaan met concrete strategieën. Samen bepalen ze de prioriteiten en stellen ze een actieplan op waarmee ze aan de slag kunnen. Tijdens de individuele opvolg coachingsessies genieten ze van concrete begeleiding waarbij ze samen met de coach de geplande acties opvolgen en bijstellen waar nodig. De  leiders komen tot nieuwe inzichten en groeien in domeinen zoals zelfbewustzijn, zelfmanagement, sociaal bewustzijn, en relatiemanagement.