Skip to content

Ons Aanbod

Er zijn 4 manieren om je EQ skills te verbeteren. Welke past bij jou?

EQ Aanbod Voor Iedereen

Wil je de EQ skills verbeteren van jezelf, je leadership team, je organisatie, of je klant? We hebben voor ieder een aanbod.

Perfect voor: Iedereen die een leidinggevende functie heeft (of die ambieert) en die zijn/haar EQ skills wil verbeteren. Gedaan met het missen van promoties, doelstellingen, en je potentieel. Zoek niet verder naar de meest efficiënte manier om je te ontwikkelen als leider en begin vandaag nog aan je succesvolle toekomst.

Bij New Emotions weten we dat je de leider wil worden die samen objectieven kan behalen door het beste uit je mensen te halen. Je werkt met en door ze. Het probleem is dat je niet weet waar te beginnen waardoor je stil blijft staan.

Daarom geloven wij dat je ontwikkeling als leider duidelijk, praktisch, en efficiënt moet zijn. We begrijpen ook de frustratie van niet alles uit je potentieel te halen. Dat is de reden waarom we EQ skills trainen en coachen. Deze skills hebben bewezen een beslissende factor te zijn in het succes van leiders en hun team.

Begrijp je noden, ontdek onze trajecten, en word de leider die samen meer resultaat haalt. Beslis vandaag nog waar jij wil voor gaan zodat je niet langer moet blijven vastzitten in je ontwikkeling en word de leider die iedereen wil volgen.

Perfect voor: Team Leaders, Senior Managers en Executive Leaders die samen met hun team hun EQ skills willen verbeteren. Gedaan met ontevredenheid, frustraties, verdeeldheid, conflicten, en stress waardoor je de bedrijfsdoelstellingen mist of aan zichtbaarheid en impact inboet. Investeer in de ontwikkeling van EQ skills en haal je doelstellingen als één sterk team.

Bij New Emotions weten we dat je het als executive leader belangrijk vindt om alles uit je (leadership) team te halen. Het probleem is dat je niet weet waar te beginnen om je team performanter te maken. Wij geloven dat iedereen het verdient om in een geweldig en performant team te werken gedreven vanuit een sterk leiderschap.

We begrijpen de frustraties van een (leiderschaps)team dat niet optimaal samenwerkt. Dat is de reden waarom we EQ skills trainen en coachen aan teams. Deze EQ skills hebben immers bewezen een beslissende factor te zijn in het succes van teams.

Brief ons de noden van je team, laat ons een traject op maat uitwerken, en versterk je team. Boek vandaag nog een vrijblijvend gesprek en zet je eerste stap in het benutten van het volle potentieel van je team.

Perfect voor: HR verantwoordelijken zoals HR managers, HR Business Partners, of L&D verantwoordelijken die net als 75% van de Fortune 500 bedrijven willen investeren in de EQ skills van hun leidinggevenden. Gedaan met de frustratie om te investeren in leiderschapsontwikkeling die geen zichtbare resultaten oplevert. Kies vandaag nog voor een aanpak die zich bewezen heeft en dus voor sterkere leiders, sterkere teams, en een sterkere organisaties

Bij New Emotions weten we dat je het als HR belangrijk vindt om te investeren in Leadership Development dat effect heeft en werkt. Het probleem is dat je vaak niet echt een verschil ziet van al de investeringen van geld, tijd, energie die er gebeuren op dit vlak.

Wij geloven dat elke organisatie het verdient om te genieten van een leiderschapsontwikkeling die werkt. We begrijpen de frustraties van geen resultaten te zien van je investeringen en kritiek te krijgen vanuit de business. Dat is de reden waarom we EQ skills trainen en coachen. Deze skills hebben bewezen een beslissende factor te zijn in het succes van organisaties. Deze skills zijn de basis en versneller voor vele andere soft skills nuttig en nodig om succesvol te zijn, dank maar aan duidelijkere communicatie, oplossingsgericht en innovatief.

Brief ons je noden, laat ons een traject op maat uitwerken, en versterk je leiders, je teams, en dus je organisatie. Boek vandaag nog een vrijblijvend gesprek en zet je eerste stap op weg naar een bloeiende organisatie met sterkere leiders en sterkere teams

Perfect voor: Interne of externe Coach, Freelancer, Consultant die raakt aan team- en leiderschapsontwikkeling in de brede zin van het woord. Ideaal voor iedereen die EQ, de versneller van performantie en efficiënte samenwerking, wil inzetten in de dagelijkse realiteit door middel van concrete tastbare strategieën en praktisch bruikbare informatie.

Bij New Emotions begrijpen we dat de groei van de leiders en teams die je coacht of ondersteunt je topprioriteit is. Het probleem is dat je heel veel zaken kan gaan initiëren maar de kern en het fundament niet aangepakt wordt.

Door het concreet en tastbaar versterken van EQ bouw je aan een fundament dat meteen heel wat andere skills versterkt zoals conflicthantering, vertrouwen bouwen, communicatie verbeteren, verandering leiden …

Wij geloven dat elke organisatie het verdient om te genieten van sterkere leiders die sterkere teams bouwen waar het aangenaam vertoeven is maar waar ook succes en resultaat geboekt wordt.

Ook zin om dit mee te inspireren in tal van contexten en organisaties?

Ontdek onze trajecten en verdiep je in de concreet toepasbare EQ strategieën en materie. Beslis vandaag nog waar jij wil voor gaan zodat je kan inspireren naar sterkere leiders, sterkere teams en sterkere organisaties.